Jack Haryanto – Putro Nuswantoro

Anakku sing bagus dhewe besok pinter sekolahe yen Wis biso nyambut gawe kudhu mlaku sak mesthine Cup menengo ngger anakku
….Read More

Jack Haryanto – Putro NuswantoroAnakku sing bagus dhewe besok pinter sekolahe yen Wis biso nyambut gawe kudhu mlaku sak mesthine Cup menengo ngger anakku...thumbnail text
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Campursari

Jack Haryanto – Putro Nuswantoro

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
yen Wis biso nyambut gawe
kudhu mlaku sak mesthine

Cup menengo ngger anakku
ojo pijer nangis wae


Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
cup menengo ngger anakku
sing tansah tak domo-domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Read More:   Chords, Keroncong - Layang Kangen (Didi Kempot)

Reff:
Enggal menengo anakku
welaso marang ibumu
didawuhi kudu nggugu
biso gawe mareming atiku

Read More:   Nonik Aprilia - Wiradat

Adoh dununge bapakmu
ngayahi kewajiban luhur
yen wis rampung mesti kondur
nuswantoro subur makmur

Read More:   Chords, Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Copyright © Jejaring

 
Loading...

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

TERPOPULER

To Top