Connect with us

Genre Campursari

Jack Haryanto – Putro Nuswantoro

mm

Published

on

Jack Haryanto – Putro NuswantoroAnakku sing bagus dhewe besok pinter sekolahe yen Wis biso nyambut gawe kudhu mlaku sak mesthine Cup menengo ngger anakku...

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
yen Wis biso nyambut gawe
kudhu mlaku sak mesthine

Cup menengo ngger anakku
ojo pijer nangis wae


Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
cup menengo ngger anakku
sing tansah tak domo-domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Reff:
Enggal menengo anakku
welaso marang ibumu
didawuhi kudu nggugu
biso gawe mareming atiku

Adoh dununge bapakmu
ngayahi kewajiban luhur
yen wis rampung mesti kondur
nuswantoro subur makmur

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement