Connect with us

Genre Campursari

Bagus & Sindy – Ireng Manis

Published

on

Bagus & Sindy – Ireng ManisYen kelingan lelakonku jamane Naliko ing pawulangan Aku duwe konco putri grabyak Ayu lahir lan batine Sering dolan nyang omahku...

Yen kelingan lelakonku jamane
Naliko ing pawulangan
Aku duwe konco putri grabyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku tresno mergo
Kelingan ireng manise

Nanging cuwo ora biso urip bebarengan
Senadyan aku wis sumpah tetep tresno lahir batin

Mung jalaran perpisahan dipekso
Omah-omah wong tuwane
Tresnaku ra biso ilang margo
Kelingan ireng manise

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply