Bagus & Sindy – Iki Sapu Tanganku | Jejaring
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 231 Votes Iki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi Tak puja-puji gunane...
Bagus & Sindy – Iki Sapu TangankuIki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi Tak puja-puji gunane...thumbnail text
Genre Campursari Dll.

Bagus & Sindy – Iki Sapu Tanganku

Iki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku
Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi
Tak puja-puji gunane dadi tambane brantane
Ya iye iya iye

More:   Dhimas Tedjo & Uut Salsabila - Tiwul Gunungkidul

Nadyan adoh yen kadulu nanging caket jroning ati
Wohing aren sela ageng ngejur patra
Mbok ya eling prasetyamu sepisanan
Gilo iki sapu tanganmu tansah dadi tali katresnanku
Terong alit mung sira tak anti-anti

More:   Waldjinah - Ojo Gawe-Gawe
 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top