Connect with us

Genre Campursari

Bagus & Sindy – Iki Sapu Tanganku

mm

Published

on

Bagus & Sindy – Iki Sapu TangankuIki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi Tak puja-puji gunane...

Iki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku
Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi
Tak puja-puji gunane dadi tambane brantane
Ya iye iya iye

Nadyan adoh yen kadulu nanging caket jroning ati
Wohing aren sela ageng ngejur patra
Mbok ya eling prasetyamu sepisanan
Gilo iki sapu tanganmu tansah dadi tali katresnanku
Terong alit mung sira tak anti-anti


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement