Nella Kharisma – Kangen Kutho Batu | Jejaring
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 329 Votes naliko ning songgoriti kowe ngucap janji aku ra bakal lali, tukemake pati disekseni rembulan, ning pinggire panderman ning sepi wuku...
Nella Kharisma – Kangen Kutho Batunaliko ning songgoriti kowe ngucap janji aku ra bakal lali, tukemake pati disekseni rembulan, ning pinggire panderman ning sepi wuku...thumbnail text
Genre Dangdut

Nella Kharisma – Kangen Kutho Batu

naliko ning songgoriti kowe ngucap janji
aku ra bakal lali, tukemake pati
disekseni rembulan, ning pinggire panderman
ning sepi wuku lintang, tak aras pipimu sayang

ademe kuto batu, ati tansoyo rindu
yen tak sawang esemmu, soyo kangen atiku
derese banyu udan, neresep ning kahanan
ati roso katresnan, kangen sliramu sayang

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

ademe kuto batu, ati tansoyo rindu

opo to roso kangenku iki
iseh biso tak obati
sliramu opo wes ra kelingan
nalikane urip bebrayan

senajan akeh gudone ati
tresno iki amung siji
wong bagus sing dadi pepujanku
sak tenane aku rindu

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

kebangeten awakmu ninggalake aku
kebangeten awakmu ngelarani aku
tetes eloh ku ning kuto batu

ademe kuto batu, ati tansoyo rindu
yen tak sawang esemmu, soyo kangen atiku
derese banyu udan, neresep ning kahanan
ati roso katresnan, kangen sliramu sayang

ademe kuto batu, ati tansoyo rindu

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

opo to roso kangenku iki, iseh biso tak obati
sliramu opo wes ra kelingan, nalikane urip bebrayan
senajan akeh gudone ati, tresno iki amung siji
wong bagus sing dadi pepujanku, sak tenane aku rindu

kebangeten awakmu ninggalake aku
kebangeten awakmu ngelarani aku
tetes eloh ku ning kuto batu

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top