Didi Kempot – Dalan Anyar | Jejaring
<iframe width=1040 height=585 src="http://embed.jejaring.net/?p=66671 frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen></iframe>
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 227 Votes Kembang tebu sing kabur kanginan, Saksi bisu, sing dadi kenangan.. Prasetyamu kuwi mung kiasan, Tresnamu sak iki wis ilang.. Neng...
Didi Kempot – Dalan AnyarKembang tebu sing kabur kanginan, Saksi bisu, sing dadi kenangan.. Prasetyamu kuwi mung kiasan, Tresnamu sak iki wis ilang.. Neng...thumbnail text
Genre Campursari Dll.

Didi Kempot – Dalan Anyar

Kembang tebu sing kabur kanginan,
Saksi bisu, sing dadi kenangan..
Prasetyamu kuwi mung kiasan,
Tresnamu sak iki wis ilang..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

More:   Dhimas Tedjo & Uut Salsabila - Tiwul Gunungkidul

Reff:
Kembang tebu sing neng sawah grudo,
Ora garing senajan mongso ketigo..
Tansah eling, jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro..

More:   Pendhoza - Bojo Galak (Parodi)

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..

More:   Waldjinah - Ojo Gawe-Gawe

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top