Happy Asmara – Ngobong Ati | Jejaring
<iframe width=1040 height=585 src="http://embed.jejaring.net/?p=66534 frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen></iframe>
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 107 Votes Kuatno isun kuatno, Ngelakoni urip koyo gedigi.. Sabendino diloro ati, Koyo dudu laki lan rabi.. Isun lan riko akeh cobane,...
Happy Asmara – Ngobong AtiKuatno isun kuatno, Ngelakoni urip koyo gedigi.. Sabendino diloro ati, Koyo dudu laki lan rabi.. Isun lan riko akeh cobane,...thumbnail text
Genre Dangdut

Happy Asmara – Ngobong Ati

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

reff:
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

reff:
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top