NDX A.K.A – Terminal Giwangan | Jejaring
Genre Populer

NDX A.K.A – Terminal Giwangan

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro, ji ro lu pat)

biasane jam semene wis ngabari
nanging tekan saiki hpku durung muni
biasane jedal jedul ning ngarepku
nanging dino dino iki
menghilang bagai butiran debu

aku mung koyo terminal nggiwangan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

More:   Raisa & Isyana - Anganku Anganmu

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

More:   Ima & Andri Guitara - Surat Cinta Untuk Starla (Cover Virgoun)

duh alah dek, anggepmu aku iki sopo
bojomo dek, aku iki bojomo
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung koyo terminal nggiwangan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

More:   Ima & Andri Guitara - Surat Cinta Untuk Starla (Cover Virgoun)

rasane ora karuan (ra karuan), ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan (dolanan)
pengen opo tak turuti (tak turuti), leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top