Mahesa Ft. Dewi Cinta – Sing Direstui | Jejaring
<iframe width=1040 height=585 src="http://embed.jejaring.net/?p=66479 frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen></iframe>
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 293 Votes nyawang banyu moto hang netes ngepusi pipin riko sing nyejo sak benere sing niat ngeloro kelendi maning wong tuwek hang...
Mahesa Ft. Dewi Cinta – Sing Direstuinyawang banyu moto hang netes ngepusi pipin riko sing nyejo sak benere sing niat ngeloro kelendi maning wong tuwek hang...thumbnail text
Genre Dangdut

Mahesa Ft. Dewi Cinta – Sing Direstui

nyawang banyu moto
hang netes ngepusi
pipin riko

sing nyejo sak benere
sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuwek
hang sing biso nompo

sing nyalahno kadung riko ngersulo
mergo nyatane isun hang ngeloro

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun isun sing ono

Tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun sing ono

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top