Connect with us

Genre Dangdut

Evie Tamala – Kangen

mm

Published

on


Warning: file_get_contents(https://weibomiaopai.com/online-video-downloader/youtube): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/mbahwo/public_html/content/themes/mbahwo-news/tempelvideo.php on line 2
Evie Tamala – KangenPitung Sasi Lawase Nggonku Ngenteni Mung Sliramu Wong Bagus Kang Dadi Ati Rino Wengi Mung Tansah Tak Impi-Impi Jroning Ati...

Pitung Sasi Lawase Nggonku Ngenteni
Mung Sliramu Wong Bagus Kang Dadi Ati
Rino Wengi Mung Tansah Tak Impi-Impi
Jroning Ati Kangenku Setengah Mati

Jenang Gulo, Yo Mas Yo, Mbok Ojo Lali
Ngelingono Rikolo Jaman Semono
Sliramu Janji Aku Setio Ngenteni
Lahir Batin Tersnaku Terusing Ati


Kangen!… Wong Kangen Ngene Ngene Rasane
Rindu-Rindu Wong Bagus Kowe Tak Tunggu

Kangen!… Wong Kangen Opo Opo Tambane
Rindu-Rindu Tambane Kudu Ketemu

Klopo Mudo Enake Kanggo Rujakan
Leganono Aku Kang Nandang Kasmaran
Mbalung Janur Wong Bagus Tak Anti-Anti
Mosa Janji Wong Kangen Ndang Entuk Jampi

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement