Dian FK – Nandhang Bronto | Jejaring
Genre Populer

Dian FK – Nandhang Bronto

Suk kapan biso kelakon,
Sliramu, dadi sisihanku
Wis suwe nggonku ngenteni,
Ning sliramu, sajak ora ngerti

Opo sliramu ra kroso,
Atiku, lagi nandang bronto
Aku nyuwun palilamu,
Timbangono, katresnanku iki

More:   Ima & Andri Guitara - Surat Cinta Untuk Starla (Cover Virgoun)

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino, mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo, ketekan setyaku

More:   Raisa & Isyana - Anganku Anganmu

Opo pancen koyo ngene,
Rasane, wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku, wis koyo sewindu

reff :
Tak rewangi awak kuru,
Saben dino, mung nggagas sliramu
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo-mugo, ketekan setyaku

More:   Ima & Andri Guitara - Surat Cinta Untuk Starla (Cover Virgoun)

Opo pancen koyo ngene,
Rasane, wong kang nandang bronto
Sedino ora ketemu,
Rumangsaku, wis koyo sewindu

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top