Deni Kristiani – Luntur | Jejaring
Genre Campursari Dll.

Deni Kristiani – Luntur

Intro : Em B…..Em B
B Em ….Yen lunturo wenterane
Am Em
Ora koyo yen luntur tresnane
B
Tekan ­tekane atine…
C B
Koyo­koyo mun sak sire dhewe
B Em
Ora sembodo mbiyene…
Am Em
Saben dino mung tansah metukke
B Em
Saben kepetuk tembunge…angrerepo dadio duwe’e
Am Em
Ora maido… kolomongso mung sok gawe gelo…
Em B
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Em Am Em
Ditambakno mrono­mrene ..tiwas ­tiwas ndedhowo larane
B Em B
Nanging tombo sejatine..ora liyo mung awake dhewe….
Int : B Em Am Em
B….Em B
B Em ….Yen lunturo wenterane
Am Em
Ora koyo yen luntur tresnane
B
Tekan­tekane atine…
C B
Koyo­koyo mun sak sire dhewe
B Em
Ora sembodo mbiyene…
Am Em
Saben dino mung tansah metukke
B Em
Saben kepetuk tembunge…angrerepo dadio duwe’e
Am Em
Ora maido… kolomongso mung sok gawe gelo…
Em B
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Em Am Em
Ditambakno mrono­ mrene ..tiwas ­tiwas ndedhowo larane
B Em E
Nanging tombo sejatine..ora liyo mung awake dhewe..

More:   Waldjinah - Ojo Gawe-Gawe
 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top