Nella Kharisma – Manise Asmoro | Jejaring
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 439 Votes Neng alam ndunyo sumebyar wernane tresno, Ora kuoso goyah kukuh setyaku.. Kangen ngliputi wayah rimo lan wengi, Cedhak andum katresnan...
Nella Kharisma – Manise AsmoroNeng alam ndunyo sumebyar wernane tresno, Ora kuoso goyah kukuh setyaku.. Kangen ngliputi wayah rimo lan wengi, Cedhak andum katresnan...thumbnail text
Genre Dangdut

Nella Kharisma – Manise Asmoro

Neng alam ndunyo sumebyar wernane tresno,
Ora kuoso goyah kukuh setyaku..
Kangen ngliputi wayah rimo lan wengi,
Cedhak andum katresnan lamon adoh tansah kelingan..

Neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo..
Tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

reff:
Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..

reff:
Neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo..
Tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

reff:
Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top