Dian Marshanda – Nggedabrus | Jejaring
Genre Dangdut

Dian Marshanda – Nggedabrus

Endi buktine kowe nek seneng aku,
Endi nyatane kowe nek tresno aku
Nukokno bakso kowe durung tentu,
Opo maneh cap cay tambah ora tau
Mangan sate kowe ora nate,
Wedang tape iku wae nggawe dewe

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Nang mojokerto kowe ra tau mrono,
Nang suroboyo jare awakmu adoh
Lungguh teras tiwas bokong panas,
Nganti jam rolas kok kowe durung puas
Ora sungkan calon morotuo

Nek digropyok kowe njaluk tulung sopo

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

reff :
Jarene kowe juragan tahu,
Tumpakanmu sedan warna biru
Aku njaluk wedhak aku njaluk gincu,
Tapi kowe ora iso tuku

Nang njombang mlebu toko sandangan,
Aku milih kathok karo kotang
Kok tukokno sayang kathok warna abang,
Tapi iku yo duwik utangan

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Pancen umuk kowe yo upruk,
Omonganmu kebak sak genuk
Klakoanmu ngalahno bulus,
Kowe ngono yo nggedabrus

kembali ke atas..endi buktine kowe…

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top