NDX A.K.A Familia Ft Eka Martha – Bojo Simpenan | Jejaring
Genre Dangdut

NDX A.K.A Familia Ft Eka Martha – Bojo Simpenan

Neng ngisor sorot rembulan ing wengi iki
tak gantungke tresnoku kang tulus suci
senajan aku dudu kang nomer siji
roso keukir sak jeroning ati

sampun lembah manah anggonku tresno ro koe
susah seneng sek tak rasakke emboh pie akhire
ngalah adi welas asih andum ati kroso gerih
andhap ngasor ngampet tangis tresno iki ora pamrih

mbiyen lamun segoro mbukak atiku
karang gedhe ing tengah laut nguatke aku
tansah tak gujeng kenceng ra bakal tak uculke
amergo sucining tresnoku namung kanggo koe

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

hasil eluh kang netes sing rabi seje loro lan cidro
nanging gedhe asmoro tetep ora bakal aku lungo

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senajan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

tak sungging esemanku saben ketemu sliramu
tak suntak kabeh isi kang ono ning atiku
aku ngerti ora gampang yen dadi bojo simpenan
namung pasrah lan mugi gusti paringi dalan

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

ora peduli sepiro anggonku ngenteni
sewu wulan sewu tahun bakal tak larungi
mergo sampeyan kadung urip ono ning ati
roso petkeju mung nenggo koe tekan ku mati

hasil eluh kang netes sing rabi seje loro lan cidro
nanging gedhe asmoro tetep ora bakal aku lungo

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senajan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

aku ngerti tresnomu mung kanggo awakku nimas
nanging ati iki wes ono sing nduweni
sabarno atimu kuatno batinmu
yen pancen jodho ora bakal mlayu

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senajan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top