Didi Kempot – Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi) | Jejaring
Genre Campursari Dll.

Didi Kempot – Lungo Esuk Mulih Esuk (Pergi Pagi Pulang Pagi)

aku tresno sliramu
aku seneng awakmu
rekoso tak lakoni
pengen nyenengke ati

aku ra tau sambat
senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani
golek pangan rino lan wengi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

More:   Dhimas Tedjo & Uut Salsabila - Tiwul Gunungkidul

wes ojo susah-susah (susah), aku tak metu omah
rekoso tak lakoni, pengen nyenengke ati
aku ra tau sambat, senajan awakku ra kuat
panas udan ngancani, golek pangan rino lan wengi

More:   Waldjinah - Ojo Gawe-Gawe

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungaku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi

More:   Pendhoza - Bojo Galak (Parodi)

aku lilo lungo esuk awan wengi
lungoku nduk mung golek rejeki
dongakno wae awakku iki
yen mulih dompetku ben isi
yen mulih dompetku ben isi
oh yen mulih ora mbok seneni

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top