Connect with us

Genre Dangdut

Safitri & Topo Gondrong – Udang Kangen

Diunggah:

on

Pr:
Sak tenane, aku pengen ketemu
Nanging kowe wis kadung gawe nesu
Lk:
Sak jujure, aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin
Duet:
Udan kangen, pancen kangen
Basan gunung, ra biso nggo mbendhung
Pr:
Neng sajake aku wis baleh nrimo
Wis rumongso, aku wis rumongso
Nanging yen digawe loro
Ora trimo, aku ora trimo
Lk:
Yen ayu, pancen kowe sing paling ayu
Yen manis, pancen kowe sing paling manis
Nanging dudu ayune
Nanging dudu manise
Pr:
Sing keno nggo brayan sak lawase
reff:
kembali ke atas..sak tenane-


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement

Featured Products