Safitri & Topo Gondrong – Udang Kangen | Jejaring
Genre Dangdut

Safitri & Topo Gondrong – Udang Kangen

Pr:
Sak tenane, aku pengen ketemu
Nanging kowe wis kadung gawe nesu
Lk:
Sak jujure, aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin
Duet:
Udan kangen, pancen kangen
Basan gunung, ra biso nggo mbendhung
Pr:
Neng sajake aku wis baleh nrimo
Wis rumongso, aku wis rumongso
Nanging yen digawe loro
Ora trimo, aku ora trimo
Lk:
Yen ayu, pancen kowe sing paling ayu
Yen manis, pancen kowe sing paling manis
Nanging dudu ayune
Nanging dudu manise
Pr:
Sing keno nggo brayan sak lawase
reff:
kembali ke atas..sak tenane-

    
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

TERPOPULER MINGGU INI

To Top