Dangdut

Lusi – Pamitan

Lilalono pamit mulih..
Pesti kulo, yen dede jodone..
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso, ngladeni slirane..

Pancen abot jroning ati..
Ninggal ndiko, wong sing ndak tresnani..
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..


Mung semene..,
Atur puji, kariyo raharjo..
Sak pungkure,
Ojo lali, asring kirim warto..

Read More:   Chords, Mahesa - Ojo Nguber Welase

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo..
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung di sio-sio..

Read More:   Chords, Fildan - Terima Kasihku

reff :
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..

Mung semene..,
Atur puji, kariyo raharjo..
Sa kpungkure,
Ojo lali, asring kirim warto..

Read More:   Chords, Lesti - Buka Mata Hati

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo..
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung di sio-sio..

Copyright © Jejaring

​  
Loading...

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

TERPOPULER

To Top