Connect with us

Genre Dangdut

Lusi – Pamitan

mm

Published

on

Lilalono pamit mulih..
Pesti kulo, yen dede jodone..
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso, ngladeni slirane..

Pancen abot jroning ati..
Ninggal ndiko, wong sing ndak tresnani..
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..


Mung semene..,
Atur puji, kariyo raharjo..
Sak pungkure,
Ojo lali, asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo..
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung di sio-sio..

reff :
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..

Mung semene..,
Atur puji, kariyo raharjo..
Sa kpungkure,
Ojo lali, asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo..
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung di sio-sio..

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement