Lusi – Memanikmu | Jejaring
Genre Dangdut

Lusi – Memanikmu

Mung sliramu kang dadi maniking
kalbu
Pindoretno kang katon malelo
Pawelingmu giyo tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah
sumanding
Rino wengi aku mung tansah
ngenteni
Tan kendat lan dantetesing tresno
Kang setuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandang
kasmaran
Reff:
Wong kuningkap mung jroning
atiku
Asihmu kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandang
bronto
Lilanono jagat mring sliramu
Tansah gandeng renteng koyo mimi
mintuno

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Tak kanti hang ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro ombaking prasetyo
Tondho anteping tresno
Sineksenku wong hanggarit
mendhung
Atiku kang wuyung yen tan
gandrung kelayuh

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna
 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

 
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top