Connect with us

Genre Dangdut

Dian Marshanda – Lintang

mm

Published

on

Dian Marshanda – LintangTak tulis layang iki, Sing nembangke kangene ati.. Mergo setyoku iki, Lan tresnoku, sing tansah gati.. Soyo cedhak ning ati,...

Tak tulis layang iki,
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki,
Lan tresnoku, sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati,
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu,
Ojo nganti ngeliyo ati..


Sak tenane abot njerone ati,
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo,
Kanti sabar atiku..

Koyo lintang kerlip ning awang,
Sing nggambarke kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang,
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..

reff:
kembali keatas..tak tulis layang…

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement