Dian Marshanda – Lintang | Jejaring
Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
5 stars 280 Votes Tak tulis layang iki, Sing nembangke kangene ati.. Mergo setyoku iki, Lan tresnoku, sing tansah gati.. Soyo cedhak ning ati,...
Dian Marshanda – LintangTak tulis layang iki, Sing nembangke kangene ati.. Mergo setyoku iki, Lan tresnoku, sing tansah gati.. Soyo cedhak ning ati,...thumbnail text
Genre Dangdut

Dian Marshanda – Lintang

Tak tulis layang iki,
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki,
Lan tresnoku, sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati,
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu,
Ojo nganti ngeliyo ati..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Sak tenane abot njerone ati,
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo,
Kanti sabar atiku..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

Koyo lintang kerlip ning awang,
Sing nggambarke kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang,
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..

More:   Uut Salsabila - Tiada Guna

reff:
kembali keatas..tak tulis layang…

 
Perlu Untuk Anda tonton tayangan menarik berikut Ini:

   
 

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

Comments

TERPOPULER MINGGU INI

To Top