Connect with us

Genre Dangdut

Tedjo feat Endah Saraswati – Mblebes

Diunggah:

on

TV STREAMING

Dik, sakjake kok ono perlu
Isih esuk wis nangeke aku
Ning tanganmu kok nggowo palu
Opo to sing rusak dipanku?

Mau dapet pulsa gratis? Yuk ikutan kuis. Klik di sini
Wis kowe ra usah suloyo
Dek bengi metu karo sopo?
Neng klambimu lipstike sopo?
Yen dudu bocah wadon liyo


Dek bengi aku ora neng endi-endi Dik
Aku malah njaluk tulung mbok keroki Dik
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Wetengku rasane koyo disunduki

Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati Mas?!
Klumprak-klumpruk ben dino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi?!

Wis nyingkrih-nyingkrih gek ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku sing sumingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You

Wis nyingkrih-nyingkrih gek ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku sing sumingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You

Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Advertisement
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Jejaring.net tidak bertanggung jawab atas isi komentar yang ditulis. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator sebagaimana yang diatur dalam UU ITE.
Advertisement