Connect with us

Genre Campursari

Mus Mulyadi – Yen Ing Tawang Ono Lintang

mm

Published

on

Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso, nimas
Sun takokke pawartamu
Janji-janji aku eling, cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi, nimas
Tresnaku sundhul wiyati
Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangising ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari

reff :
Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Rungokno tangising ati
Binarung swaraning ratri, nimas
Ngenteni mbulan ndadari


Perhatian: Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
Click to comment
KOMENTAR ANDA
Advertisement