Jack Haryanto – Wuyung

Lorone loro ora koyo wong kang nandang wuyung Mangan ra doyan Ra jenak dolan nang omah bingung Mung kudu weruh
….Read More

Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
>Jack Haryanto – WuyungLorone loro ora koyo wong kang nandang wuyung Mangan ra doyan Ra jenak dolan nang omah bingung Mung kudu weruh...thumbnail text
Dangdut

Jack Haryanto – Wuyung

Lorone loro ora koyo
wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan
Ra jenak dolan nang omah bingung

Mung kudu weruh
woting ati duh kangmas wong bagus
opo ora trenyuh
sawangen iki awakku sing kuru

Klopo mudho leganono
nggonku nandhang bronto
Witing pari dimen mari nggonku ngloro ati
Aduh nyowo…

Duh duh kusumo
ora kroso opo pancen tego
Mbok mbalung janur
Paring usodo nggonku nandang wuyung

reff :
Klopo mudho leganono
nggonku nandhang bronto
Witing pari dimen mari nggonku ngloro ati
Aduh nyowo…

Duh duh kusumo
ora kroso opo pancen tego
Mbok mbalung janur
Paring usodo nggonku nandang wuyung

Loading...

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi mendiskreditkan suku, agama, ras, dan antar golongan.

TERPOPULER BULAN INI

To Top