Dwi Ratna – Tresno Sudro

Aboting wong nandang tresno Tak belani nganti tekan pati Tresnaku mung kanggo siro Kusumo ayu sing merak ati Awan bengi
….Read More

Belilah VCD/DVD Aslinya Pada Alamat Yang Tercantum Pada Video.
>Dwi Ratna – Tresno SudroAboting wong nandang tresno Tak belani nganti tekan pati Tresnaku mung kanggo siro Kusumo ayu sing merak ati Awan bengi...thumbnail text
Dangdut

Dwi Ratna – Tresno Sudro

Aboting wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo ayu sing merak ati

Awan bengi ra biso lali
tansah eling esem mu
Nganti kapan aku rangerti
biso nyanding sliramu

Abote dadi wong sudro
tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
tansah ngiro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati..
ngalor ngidul mung dengkul..
paribasan turuk kelesetan
uripku tansah cedhak pancoban..

wong bagus wong bagus tak enteni ..
lilane wong tuaku NERIMO kowee
Sing sabar…sing sabar yo tresnaku…
Ing tembe mburi bakal dadi duwekku

Duh..Gusti… sing tak Puji..
Paringono dalan..kanggo tresnaku..

Loading...

INFORMASI MENARIK LAINNYA

KOMENTAR ANDA

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Jejaring.net. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Jejaring.net berhak untuk menghapus segala bentuk unggahan yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi mendiskreditkan suku, agama, ras, dan antar golongan.

TERPOPULER BULAN INI

To Top